duminică, 8 februarie 2015

Sfaturi utile pentru un abdomen plat


Cu siguranta a avea un abdomen plat este un vis frumos pentru multe femei, si numai. Dincolo de acesta, este lesne de inteles ca un abdomen plat este cu siguranta  in armonie cu restul siluetei, si are legatura directa cu adoptarea unor obiceiuri sanatoase.

Abdomenul bombat apare ca rezultat al mai multor motive, dintre care cel mai important este reprezentat de modul dezechilibrat de a manca. Cu siguranta, acesta poate fi completat si de o anumita predispozitie genetica care sa determine luarea rapida in greutate, si astfel aveti mari sanse sa aratati ca un mic butoias simpatic. De asemenea, sarcina si lipsa activitatilor fizice sunt un dusman de temut pentru ravnitele patratele de pe abdomen, care o data cu inaintarea in varsta pot fi amplificate de schimbarile hormonale datorate menopauzei, si vor avea drept rezultat relaxarea muschilor abdominali. Acest lucru cumulat si cu un mic strat de grasime va face ca abdomenul dumneavoastra sa arate inestetic si umflat.

Pentru a va mentine sau transforma silueta in una de invidiat, este clar ca trebuie sa va schimbati radical obiceiurile alimentare. Nu trebuie sa va ganditi ca veti trai toata viata sub un regim strict, dar va trebui sa invatati, pe parcurs, sa mancati mai bine.

Cu siguranta exista destul de multe alimente care sunt considerate adevarati aliati pentru slabit, dintre care accentul cel mai mare  trebuie pus pe consumul de fructe si legume. In plus, cresterea aportului de fibre, va favoriza  buna functionare a tranzitului intestinal, fiind eliminate  balonarile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu