duminică, 5 iulie 2015

Realitati ale expunerii la soare

Ah, soarele. Nu este nimic comparabil cu sentimentul pe care ti-l straneste, nu-i asa? Pana si o zi geroasa de iarna poate fi tolerata mai usor daca soarele straluceste luminos. O stare de spirit nu prea buna, de asemenea, poate fi ridicata in cateva momente de stat la soare. Oamenii devin depresivi atunci cand soarele nu straluceste luminos pe cer. Soarele este uimitor, nu-i asa?
Scopul nostru este de a va oferi cateva sfaturi in ceea ce priveste siguranta la soare, deoarece, chiar daca este un lucru minunat care ne ridica spiritul si ne face fericiti, acesta poate fi, de asemenea, daunator: poate arde pielea, provoaca semne de imbatranire, pete si chiar cancer. Vrem sa va bucurati de soare, dar vrem sa o faceti in conditii de siguranta.

Razele soarelui - Este posibil sa fi auzit si inainte de termeni precum UVA sau UVB, dar poate ca nu stiti ce diferenta este intre ele. Daca ambele variante sunt responsabile pentru aparitia cancerului de piele, razele UVB sunt cele ce va ofera arsuri solare si razele UVA cele responsabile de varsta tenului tau. Cele mai multe creme de protectie solara nu protejeaza impotriva ambelor raze, dar cautarea uneia pe care scrie protectie cu spectru larg, este recomandata. Incepand din 2012, producatroii de creme cu protectie solara au obligativitatea de a avea noi etichete, care sa faca mai usoara identificarea diferitelor calitati de catre consumatori. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu